Workshops


Hvad giver du til dine medarbejdere så de yder deres bedste?

Præstationspresset på organisationer medarbejdere og ledelser er stigende, og mange føler i dag, at de bliver kvalt i uafstemte forventninger, som kan udvikle sig til modløshed, uro, frygt, eller mindre selvværd. På denne workshopshop vil vi arbejde på at få indblik i, hvordan du som leder bedre kan fastholde dine medarbejdere, inden de fx går ned med stress og i værste fald foretager jobskifte.

Dårligt stemning smitter på arbejdspladsen, og det udvikler sig hurtig til mistrivsel. Det gør at medarbejderne arbejder med nedsat arbejdsevne. Det koster penge i sidste ende på virksomhedens bundlinje. Så hvordan får du motiveret dine medarbejdere, så du fastholder dem i jobbet, samt de yder deres bedste med arbejdsglæde?

  • Få nye vinkler til hvordan du skaber glade medarbejdere i trivsel, det giver fælles pionerånd, motivation, samarbejde samt loyalitet. Glade medarbejdere er de effektive medarbejdere, det kan ses positivt på bundlinjen.
  • Få indsigt i hvordan du bedst rådgiver dine medarbejdere, når der er opstået stress og sygdom. Hvordan får du dine loyale medarbejdere tilbage?
  • Få rådgivning til hvordan du styrker og motiverer dine ansatte, så du er med til at nedbringe fravær i form af sygedage.
  • Få inspiration med hjem og nye vinkler til din ledelse
  • Hvis du var medarbejder og så på dig selv som chef, er der noget der kunne forbedres?
  • Har du tænkt på hvilke signaler samt kropssprog du selv udstråler?

Efter denne workshop er du klædt bedre på til at se det hele menneske, både i dig selv og dine medarbejdere.

Du har værktøj med hjem til at etablere trivsel og motivation, som understøtter de høje forventninger, der er i dag til den enkelte medarbejder.

Du har en forståelse for dine medarbejderes reaktion, du kan nå at forbygge, skabe motivation, som give indre glæde, inden stress, sygdom og fravær.

Du har fået indsigt i at gå hjem og øge effektiviteten blandt dine medarbejdere, med mere arbejdsglæde.

Workshops tilpasset til din virksomhed: Ring + 45 24 82 38 75 eller skriv til stine@styrkenidig.dk og hør nærmere om “KOM GODT I GANG” tilbud, når du bestiller et workshop á 2 eller 3 timer.