NyhederLedelse i øjenhøjde – Erhvervsforum Roskilde 25. april 2019

Denne workshop er primært for virksomhedsledere eller ledere, som har ansatte under sig, eller har interesse i ledelse og menneskers trivsel.

Har du svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft? I dag er det mere værdifuldt at holde på sine medarbejdere. Du får værktøj med hjem til at etablere trivsel og motivation, som understøtter de høje forventninger, der er i dag til den enkelte medarbejdere. Glade medarbejdere er de effektive medarbejdere, det kan ses positivt på bundlinjen. Husk det er dyrt og svært at genansætte nye effektive medarbejdere.


Styrken i dig – flytter til BusinessHouse, Jernbanegade 23 B Roskilde

BusinessHouse – den 24. februar 2019

Det er en fornøjelse at byde Erhvervsmentor Stine Klarskov fra Styrken i dig velkommen i BusinessHouse.

Stine hjælper virksomheder med at få effektive medarbejdere – med arbejdsglæde! Mange virksomheder har i jagten på at forbedre resultaterne på bundlinjen glemt vigtigheden i at motivere deres medarbejdere. Mistrivsel betyder mindre effektivitet, højere sygefravær og i sidste ende måske en tabt medarbejder.

Stine er tit ude og afholde foredrag. Når Stine er i BusinesHouse, har hun valgt en kombination af en Flyverplads og SamtaleRummet i BusinessHouse. Dermed har hun en plads, hvorfra de administrative opgaver udføres og et godt lokale til rådgivningssamtaler.