Rådgivning og samtale – fokus på det hele menneske


Har du som leder eller en af dine medarbejdere, brug for at få klarlagt hverdagens udfordringer, for at skabe en god trivsel, motivation og arbejdsglæde ?

Løbende effektivisering, konkurrencepres, omstillingsparathed. Præstationspresset er konstant og stigende. Derfor føler mange ansatte uro, frygt, tristhed, lavt selvværd m.m. Bange for at tage et ansvar i virksomheden.

Dårligt humør og stemning smitter på arbejdspladsen, det udvikler sig til mistrivsel og sygdom, i sidste ende kan det ses negativt på bundlinjen.

Udfordret af bitterhed, præstationsangst, uretfærdighed eller svært ved at tilgive. Hvilket gør at man kun kan se forhindringer end muligheder.

Styret af hverdagens uafstemte forventninger, lille forhindring kan skabe tvivl, modløshed og håbløshed. Hvilet kan udvikle sig til stress, depression og mistrivsel.

Begyndende stresssymptomer, humørsvingninger, sover dårligt, hukommelsessvigt, ukontrolleret tankemønster eller kroniske smerter i kroppen. Hvilket giver nedsat arbejdsevne, i værste fald sygefravær. Det kan ses på bundlinjen, at der mangler en dygtig og effektiv medarbejder.

Stress eller livskrise ? -Arbejdsliv -familieliv -fritidsliv. “Jeg har fokus på det hele menneske”

Har du som virksomhedsejer eller leder, brug for at få sparring til hvordan du håndterer sårbar samtaler med dine medarbejdere?

Ved individuelle samtaler og rådgivning, er der hjælp og støtte til nye redskaber. Hvordan man selv kan tage ansvar og komme ud af ”hamsterhjulet”.

Hvad bliver gevinsten ved at investerer i individuel rådgivning, både til ledere og medarbejdere?
Øget motivation – åbne for nye tiltag – udviser et aktivt ansvar samt effektivitet. Løn bliver ikke bare løn for dine ansatte.

Jeg kan bidrage til fastholdelse af dine medarbejdere og sikre effektivitet med arbejdsglæde. Få hjælp og rådgivning til at finde frem til årsagen, hvad er forhindringen i din virksomhed.

Der er mulighed for sundhedstilskud via forsikring eller sygeforsikringen danmark.

Få hjælp til at fastholde dine medarbejdere, så arbejdsglæden samt livsglæden kommer tilbage igen. Husk det er dyrt og svært at genansætte nye effektive loyale medarbejdere.