Rådgivning / sparring og mentor til ledere, medarbejdere og private


Vi lever et homogent liv, arbejdsliv, familieliv, fritidsliv m.m. Jeg har fokus på det hele menneske, vi kan kun leve et liv!

Løbende effektivisering, konkurrence pres, omstillingsparathed. Præstationspresset er konstant og stigende. Mange medarbejdere føler uro, frygt, tristhed, lavt selvværd m.m. De er bange for at tage et ansvar i virksomheden.

Dårligt humør og stemning smitter på arbejdspladsen, det kan udvikle sig til mistrivsel og sygdom, i sidste ende kan det ses negativt på bundlinjen.

Udfordret af bitterhed, præstationsangst, uretfærdighed eller svært ved at tilgive / føler sig krænket. Hvilket gør at man kun kan se forhindringer end muligheder.

Styret af hverdagens uafstemte forventninger, lille forhindring kan skabe tvivl, modløshed og håbløshed. Hvilet kan udvikle sig til stress, mistrivsel eller værste fald depression.

Begyndende stresssymptomer: Humørsvingninger, sover dårligt, hukommelsessvigt, ukontrolleret tankemønster eller kroniske smerter i kroppen. Hvilket giver nedsat arbejdsevne, i værste fald sygefravær.

Har du som virksomhedsejer eller leder, brug for at få sparring til hvordan du håndterer sårbar samtaler med dine medarbejdere?Ved individuelle samtaler og rådgivning, er der hjælp og støtte til nye redskaber. Hvordan man selv kan tage ansvar og komme ud af ”hamsterhjulet”.

Hvad bliver gevinsten ved at investerer i individuel rådgivning, både til ledere og medarbejdere?
Øget motivation – åbne for nye tiltag – udviser et aktivt ansvar samt effektivitet. Løn bliver ikke bare løn for dine ansatte.

Jeg kan bidrage til fastholdelse af dine medarbejdere og sikre effektivitet med arbejdsglæde. Få hjælp og rådgivning til at finde frem til årsagen, hvad er forhindringen i din virksomhed.

Der er mulighed for sundhedstilskud via forsikring eller sygeforsikringen danmark.

Få hjælp til at fastholde dine medarbejdere, så arbejdsglæden samt livsglæden kommer tilbage igen. Husk det er dyrt og svært at genansætte nye effektive loyale medarbejdere.