Rådgivningssamtaler


Har du som leder eller en af dine medarbejdere, brug for at få klarlagt hverdagens udfordringer, for at skabe en god trivsel, motivation og arbejdsglæde ?

Dårligt humør og stemning smitter på arbejdspladsen, det udvikler sig til mistrivsel og sygdom, i sidste ende kan det ses det på bundlinjen.

Udfordret af mindre selvværd, manglende selvtillid, bitterhed, vrede, præstationsangst, uretfærdighed, svært ved at tilgive eller mangler indre styrke. Hvilket gør at man kun kan se forhindringer end muligheder.

Styret af hverdagens uafstemte forventninger, lille forhindring kan skabe tvivl, modløshed og håbløshed. Hvilet kan udvikle sig til stress, depression og mistrivsel.

Begyndende stresssymptomer, humørsvingninger, sover dårligt, hukommelsessvigt, ukontrolleret tankemønster eller kropssmerter? Hvilket giver nedsat arbejdsevne, i værste fald sygefravær. Det kan ses på bundlinjen, at der mangler en dygtig effektiv medarbejder.

Det hele menneske / stress eller livskrise (Arbejdsliv / familieliv / fritidsliv)

Ved individuel rådgivnings samtale, er der hjælp og støtte til nye vinkler, hvordan man selv kan tage ansvar og komme ud af ”hamsterhjulet”.

Hvad bliver gevinsten ved at investerer i individuel rådgivning, både til ledere og medarbejdere?
Øget motivation og effektivitet – åbne for nye tiltag – udviser et aktivt ansvar. Løn bliver ikke bare løn for dine ansatte.

Jeg kan bidrage til fastholdelse af dine medarbejdere og sikre effektivitet med arbejdsglæde. Få hjælp og rådgivning til at finde frem til årsagen, hvad er forhindringen i din virksomhed.

Rådgivningssamtalerne afholdes både i BusinessHouse, Roskilde og i virksomheden.

Priser: “Kom godt i gang”- rabat / gældende frem til 1. juli 2019

Afholdes i virksomheden:      Fastpris 1. time    1.300 kr. – NU 995.00 kr. (Radius 15 km fra Roskilde, derefter tillægges der statens km. takst)

BusinessHouse i Roskilde:       Fastpris 1. time       900.00 kr.
Der er mulighed for sundhedstilskud via forsikring eller sygeforsikringen danmark.

Få hjælp til at fastholde dine medarbejdere, så arbejdsglæden samt livsglæden kommer tilbage igen. Husk det er dyrt og svært at genansætte nye effektive loyale medarbejdere.